- Følg anvisningen på den færdige pizzadej. Fold den ud, og skær den i mindre firkanter.
- Påfør ketchup til den udskårne firkant.
- Læg pølsen ind i dejen og dæk den helt til – dejen må gerne være lidt ujævn. Halver evt. pølsen så den har størrelsen på en finger.
- Skær lidt riller i dejen, så det ligner en ægte finger.
- Den ene ende gøres flad. Påfør ekstra ketchup og sat mandlen fast, så det ligner en negl.
- Bag i ovnen ved 200gr. i 10-15 min.
Er du klar til Halloween?
365discount har samlet lidt inspiration til dig her. Hos os finder du både opskrifter, inspiration til pynt og skarpe priser!
Lav dine egne spøgelsesposer med popcorn
- Tegn farlige spøgelsesansigter på den klare side af fryseposen (den uden mærkat)
- Lav popcorn i mikroovnen eller en gryde - eller køb dem færdige
- Kom popcorn i posen og luk den med et bånd eller en knude
- Dekorer Halloween-bordet med det spiselige pynt eller del dem ud til Halloween-festen
De uhyggelige pølsefingre bliver et hit til Halloween!
Det skal du bruge:
- Pølsehornsdej
- Pølser
- Ketchup
- Mandler
Sådan gør du:
Lav blodspaghetti eller monstermix til Halloween-aftensmad!
Det skal du bruge:
- Spaghetti eller spinat fettuccine
- Rød frugtfarve (kun til spaghetti-versionen)
- Små mozzarella-kugler
- Sorte små oliven
- Evt. cocktailpølser
Sådan gør du:
- Kog spaghetti eller spinat fettucine. Kom rød frugtfarve i vandet, hvis du bruger spaghetti
- Skær de sorte oliven i skiver
- Snit et lille hul i mozzarellakuglerne og placér olivenskiven i kuglen, så det ligner et øje
- Anret spaghetti med mozzarellakuglerne på toppen. Cocktailpølserne kan bruges som ekstra detalje - skær et skråt snit af toppen, så de ligner små fingre!
5 tips til når du udskærer dit Halloween græskar
Det er endelig sæson for Halloween græskar, og hvis du også har tradition for at skære græskarhoveder ud, så kommer her nogle tips til årets halloween græskar:
- Tegn op med tusch inden udskæring – det kan nemt fjernes med fx håndsprit efterfølgende.
- Man kan også bruge andet udstyr som fx en boremaskine til at lave mønstre og huller i græskarret.
- Efter udskæring kan græskarret pensles med atamon både indeni og udenpå for at forlænge holdbarheden.
- Gem og rens græskarkernerne fra græskarret – de kan ristet i olie med krydderier og salt til en lækker snack eller som topping på græskarsuppen eller salat.
Skabeloner til græskarudskæring
Lav de sejeste græskarudskæringer med nemme skabeloner, der er lige til at printe og klippe ud. Det er de grå felter, der skal skæres væk. Hvilken synes du er mest uhyggelig?
Græskarsuppe med ristede græskarkerner
Græskarsuppe
- Skær græskarkøddet fra 1 græskar i tern.
- Skræl 2 gulerødder og skær dem i tern.
- Pil og hak 2 løg og 2 fed hvidløg.
- Svits græskar, gulerødder, løg og hvidløg i olie sammen med 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. chillipulver og 1 spsk. ingefær i et par minutter.
- Tilsæt herefter 1 l. vand og 1 bouillonterning og kog grøntsagerne møre.
- Blend med en stavblender til en ensartet suppe.
- Tilsæt 2 dl. piskefløde eller kokosmælk og lad suppen simre i et par minutter.
- Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
- Top evt. suppen med ristede græskarkerner, ristede rugbrødscroutoner, frisk krydderurt og cremefraiche.
Ristede græskarkerner
- Fjern alle kerner fra dit græskar og så meget af kødet som muligt fra kernerne.
- Kog kernerne i saltet vand i ca. 20 min.
- Læg dem på bagepapir, hæld lidt olie over og drys med salt.
- Rist dem i ovnen på 180 gr. i ca. 25 min. - eller til de er gyldne og sprøde.