Tid: 45 min
Personer: 4 pizzaer
Ingredienser:
- 4 pizzabunder
- 2 dl creme fraiche
- 200 g revet mozzarella
- 6 stk. kartofler i supertynde skiver
- 1 spsk. olivenolie
- 0,5 tsk. salt
- 1 håndfuld frisk timian
Marineret medister:
- 1 stk. medister, DC
- 2 fed hvidløg, revet
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. oregano
- 0,5 spsk. rosmarin
- 0,5 tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning:
Pizzaerne:
Drys pizzabundene med revet mozzarellaost. Bland de supertynde kartoffelskiverne med olivenolie og salt. Fordel kartoffelskiverne ud over pizzaerne.
Marineret medister:
Tag kødet ud fra medisteren og kom i en skål. Bland medisterfarsen sammen med revet hvidløg, olivenolie, oregano, rosmarin og friskkværnet sort peber. Smør pizzabundene med creme fraiche og drys revet mozzarella ovenpå. Placér den marinerede medisterfarsen ud over hele pizzaerne i små stykker. Bag pizzaerne en ad gangen, i en forvarmet ovn ved 230 grader, i cirka 7-10 minutter eller indtil de er sprøde og gyldne, og medisterstykkerne er gennemstegte.
Servering: Top pizzaerne af med frisk timian, friskkværnet sort peber, lidt salt og server straks.