Danske Egnsgårde

I 365discount arbejder vi aktivt på at få flere og flere dyrevelfærds-produkter i vores butikker. Derfor har vi kød fra Danske Egnsgårde i vores sortiment. Grisene fra Danske Egnsgårde opdrættes nemlig med omtanke for dyrenes trivsel.

Bedre dyrevelfærd

Dyrevelfærdsmærket er et statskontrolleret mærke, der har til formål at skabe bedre dyrevelfærd for danske grise, kyllinger og køer. Mærket hjælper dig som forbruger, pga. det giver dig sikkerhed for, at produktionsdyrene har et godt liv. Læs mere om mærket her

Kødet fra Danske Egnsgårde har to ud af tre dyrevelfærdshjerter, hvilket betyder at søerne går frit, har mere plads, daglig halmstrøelse og halekupering ikke er tilladt. De har ganske enkelt krølle på halen hele livet.

Landmanden Søren

”Jeg er stolt af at gå på arbejde hver dag”

Søren Tolstrup er driftsleder på St. Muregaard, der leverer to-hjertet grisekød til konceptet Danske Egnsgårde. Gården ligger på Bornholm og har et sohold på 1400 søer, der laver smågrise til andre danske landmænd, der også leverer grisekød til Danske Egnsgårde.

På gården er søerne løsgående, og grisene har mere plads og krølle på halen. For Søren Tolstrup og hans kolleger i stalden er driftsformen helt perfekt, og han nyder at gå på arbejde.

- Det er inspirerende at arbejde med dyrene på den måde, vi gør. Det er en spændende form og fagligt udfordrende. Vi går op i bedre dyrevelfærd. Jeg er stolt af at være landmand og stolt af at gå på arbejde hver dag. Vi vil gøre det lidt bedre hver dag, og vi har altid dyrene i fokus, siger Søren Tolstrup.

For ham at se er hjerteordningen, som Fødevarestyrelsen står bag, helt afgørende for at leve op til forbrugernes krav både i dag og i fremtiden.

- Når vi ser 25 år frem, tror jeg, at vi ser endnu flere landbrug, som arbejder med to-hjertede koncepter. Jeg tror, at det er vejen frem. Vi ser, at forbrugerne stiller højere krav, og det skal vi kunne leve op til, siger Søren Tolstrup, der også peger på, at et lavere medicinforbrug er en af de store fordele ved det to-hjertede koncept.

Udvalget i 365discount

I 365discount har du flere muligheder for at købe kvalitetskød fra de Danske Egnsgårde.

I alle vores butikker kan du finde:

  • Stegeflæsk i skiver
  • Medisterpølse
  • Koteletter
  • Hakket grisekød 8-12 %

I udvalgte butikker kan du finde:

  • Nakkekoteletter