365 - Dagligvarer til alle ugens dage

365 er vores egen serie af dagligvarer til dig, som gerne vil have gode varer til hele ugen, der ikke koster alverden.

Hverdage er der flest af og hver og én af dem kræver, at der laves mad. Men du behøver ikke gå på kompromis med hverken smagsoplevelse, kvalitet eller den gode pris af den grund.
For uanset om du skal servere brunch, smøre madpakker, nyde en kop kaffe eller lave aftensmad, så har vi de varer, du har brug for, til alle ugens dage. Altid til rigtige discountpriser.

Selvom vi elsker mad, så skal det indimellem gå hurtigt, ikke være for dyrt og egentlig helst bare være let og ligetil med dagens måltider - her kan du altid regne med 365.

Vores sortiment spænder over en lang række af basisvarer, som du roligt kan putte i indkøbskurven uge efter uge. Fra rugbrød til yoghurt til grillpølser -altid med samme gode smag, i samme gode kvalitet og til billige priser, hver eneste dag, år efter år.

Hos 365discount har vi høje standarder for vores varer og vi udfører løbende stikprøver hos leverandørerne, så du kan være sikker på, at du får produkter med hjem, der lever op til vores høje krav for miljø, etik og fødevaresikkerhed. Så kan du trygt og nemt fylde kurven med alt det gode til din hverdag.

365discount har også en økologisk produktserie: 365økologi, som du kan læse mere om her.

Både 365 og 365økologi kan fås i alle 365discount-butikker. Du finder den nærmeste her.