Vi stiller strengere krav end loven kræver

365Minirisk er vores helt egen serie af produkter med Svanemærket og Astma- og Allergimærket til gode hverdagspriser.
Produkterne er uden parfume og mere skånsomme i forhold til allergi og miljø. I serien finder du produkter til din husholdning, personlig pleje og din baby. Med 365Minirisk kan du få alt det, der skal til for at holde din baby tør og ren, beskytte dig mod solen, gøre rent og vaske tøj med god samvittighed.
Det skal nemlig være nemt for dig at handle med omtanke hver dag.

”Har I fået styr på solcremen? Jeg bruger faktisk solcreme i mit ansigt året rundt, men nu har jeg tanket ekstra op til hele familien hos 365discount med deres Minirisk solcreme. Vi er top klar, både til forårssolen og sydens sol inden længe.”
- @trinesblend

Minirisk Solcreme Til Web 540 X 363

Pas godt på din hud 365 dage om året

Forbrugerrådet Tænk Kemi har tjekket solcremer og solsprays med faktor 30 for uønsket kemi.

Når forbrugerrådet Tænk tester kemien i de givende produkter, giver de en kemibedømmelse ud fra mængden af uønsket kemi i produktet og inddeler produkterne i 3 kategorier: a-, b- og c-kolben.

På den måde er det nemt for dig at se, om et produkt er helt uden uønsket kemi eller indeholder enkelte eller mange uønskede stoffer.

Her har vores 365minirisk sol spray SPF 30 fået en A-kolbe 🙌

A-kolben betyder, at produktet er et godt valg, hvis du vil undgå en række problematiske kemikalier.

Vidste du, at...

  • Du i højere grad skåner natur og miljø og passer bedre på dine nærmeste og dig selv, når du vælger svanemærkede produkter?
  • Svanemærkede produkter er produceret med omtanke for mennesker, miljø og klima?
  • Husholdnings produkter fra 365Minirisk er både svanemærkede og Astma-allergimærkede?
  • Vaskemiddel fra 365Minirisk er uden overflødig kemi?
  • Vores produkter til personlig pleje er både svanemærkede og allergimærkede - og helt uden farve og parfume?
U2A0438
5374 Jul21 (2)

FAQ om Minirisk

Hvad er Minirisk?
365Minirisk er Coops produktserie af sunde og miljøvenlige produkter inden for bl.a. husholdning, personlig pleje og babyprodukter.

Hvilke Minirisk-produkter findes der?
Produktserien omfatter en bred vifte af miljøvenlige og sunde produkter.
Det kan f.eks. være bleer, babylotion, make-up fjerner, dagcreme, opvaskemiddel og meget mere.

Hvor kan man købe Minirisk-produkterne fra Coop?
Du kan købe Minirisk-produkterne i din nærmeste Coop 365discount-butik eller andre af Coops butikker. Find åbningstider og din nærmeste 365discount lige her.

Du kan også se Coop 365discounts varer i 365avisen her. 365avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

Vi har naturligvis også allergi- og miljøvenlige produkter til både børn og voksne, der heldigvis også er meget prisvenlige. I Coop stiller vi nemlig strengere krav end lovgivningen og gi’r dig en hel serie uden skadelig kemi med Coop365 Minirisk. Serien rummer både personlig pleje og vask/rengøring.

Minirisk Varegruppe

Babyprodukter med omtanke

365Minirisk Baby er en serie af svanemærkede, allergi- og miljøvenlige produkter uden parfume, der er gode for dit barn og gode for miljøet. Mange andre plejeprodukter på markedet indeholder stoffer, som kan være allergifremkaldende og hormonforstyrrende. Hos Coop 365discount har vi aldrig tilladt det allergifremkaldende middel Mi i vores egne varemærker, der også er helt fri for hormonforstyrrende stoffer. 365Minirisk Baby gør det nemt for dig at handle alt fra bleer til shampoo uden så mange bekymringer, til priser hvor alle kan være med.

Det beskidte dusin

I 365discount har vi udpeget de 12 værste kemikalier, der findes i dagligvare-handlen. Vi kalder dem ”Det beskidte dusin”. Vi arbejder systematisk på at få dem helt fjernet fra alle vores produkter. 365Minirisk husholdningsserie er en hel serie af allergi- og miljøvenlige produkter til priser, hvor både hverdag og pengepung kan følge med. Prøv for eksempel opvaskemiddel, wc-rens, rengøringsmiddel, vaskepulver, skurecreme, bagepapir, bloklys...

Personlig pleje

Som noget nyt er samtlige af Coops butikker nu fri for plejeprodukter, der kan give MI-allergi og er de første i Danmark til at tage skridtet fuldt ud. Vi finder det vigtigt ikke at bidrage til den eksplosive vækst i antallet af mennesker, der lider af MI-allergi. Resultatet er nået efter Coop har presset koncernens leverandører gennem mere end 2 år. Ultimativt er det resulteret i 365Minirisk plejeserie, som er fri for det beskidte dusin. 365Minirisk plejeserie er en hel serie af allergi- og miljøvenlige produkter til priser hvor både hverdag og pengepung kan følge med. Prøv for eksempel shampoo, håndcreme, sæbe, deo, bodylotion, ansigtsrens, dagcreme, balsam...