VILD MED VIN

I 365discount er vi vild med god vin - om det så er bobler, rødvin, rosé eller hvidvin. Vi vil gerne sikre du får præcis den flaske med hjem som passer til dig og derfor får du her lidt mere info om vinen lige fra karakteren på Vivino til hvilken retter den passer til.

Bliv inspireret af nedenstående og så ses vi selvfølgelig i 365discount 🍇🍷

VILD MED RØDVIN

100% Grenache

100% Grenache Noir. Besidder mange af de egenskaber vi sætter pris på. Når druerne høstes fra stokke med lidt alder, opnås ofte en flot koncentration. Masser af modne mørke blommer, krydderurter og et let anstrøg af lakrids. Fyldig vin til stegeretter eller en god grillet bøf.

CHESTER FALLS ZINFANDEL

Lodi anses af mange som et af de bedste områder at dyrke zinfandel druen. Duften er præget af mørke kirsebær, brombær, solbær samt et strejf af vanilje og tobak. Anbefales ved 16-18 grader til grillet svinekød, hjemmelavet burger eller oksekød.

FALASCO RIPASSO SUP 

Valpolicella tilbydes i flere forskellige typer. En let frugtig sommervin eller en fed, kraftig Amarone. Og så er der alle dem i midten. Se på vinens alkoholprocent, den indikerer typen. Her er den 14%, altså en kraftig sag, som er opnået ved at hælde ung frugtig vin på skallerne fra nygæret Amarone. Det er en mørk, fyldig og potent vin med en god portion tanniner, der gør den velegnet til kraftige madretter.

RICARICO PRESTIGE

Vinen har sine rødder nede på Salentohalvøen i regionen Apulien. Det er en prestige vin, der på alle måder har fået lidt ekstra opmærksomhed. Druerne i vinen er sent høstede primitivo og negroamaro og vinen er fremstillet på "ripasso-metoden". Mørk i glasset. I næsen er der modne kirsebær, svesker og vanilje. Smagen er harmonisk med god fylde. Kan nydes både med og uden mad - klarer fint retter med svinekød og smagsfulde saucer til.

Canard-Duchene Brut

Unik i såvel oprindelse, historie og stil. Autentisk og original Champagne som kombinerer frugt, intensitet og kompleksitet. Intens aroma af frisk frugt og ristede toner. Velegnet som aperitif eller til retter med fisk og skaldyr.