VILD MED VIN

I 365discount er vi vild med god vin - om det så er bobler, rødvin, rosé eller hvidvin. Vi vil gerne sikre du får præcis den flaske med hjem som passer til dig og derfor får du her lidt mere info om vinen lige fra karakteren på Vivino til hvilken retter den passer til.

Bliv inspireret af nedenstående og så ses vi selvfølgelig i 365discount 🍇🍷

WHY - BECAUSE I'M NOT

Vi er helt nede i Italiens hæl, Apulien. En fabelagtig vin som kombinerer rundheden af modne negroamaro og elegance af zinfandel. I Italien kaldes samme drue for primitivo eller zinfandel, og den har samme DNA, som den amerikanske zinfandel. En unik vin som vil overraske dig fra første glas. Mørk rubinrød med en let orange kant. Duften er behagelig frugtig af kirsebær og modne frugter. Smagen er blød og frugtig med en god frugtsødme. Lang og behagelig eftersmag. God til de fleste danske retter.

100% Grenache

100% Grenache Noir. Besidder mange af de egenskaber vi sætter pris på. Når druerne høstes fra stokke med lidt alder, opnås ofte en flot koncentration. Masser af modne mørke blommer, krydderurter og et let anstrøg af lakrids. Fyldig vin til stegeretter eller en god grillet bøf.

CHESTER FALLS ZINFANDEL

Lodi anses af mange som et af de bedste områder at dyrke zinfandel druen. Duften er præget af mørke kirsebær, brombær, solbær samt et strejf af vanilje og tobak. Anbefales ved 16-18 grader til grillet svinekød, hjemmelavet burger eller oksekød.

FALASCO RIPASSO SUP 

Valpolicella tilbydes i flere forskellige typer. En let frugtig sommervin eller en fed, kraftig Amarone. Og så er der alle dem i midten. Se på vinens alkoholprocent, den indikerer typen. Her er den 14%, altså en kraftig sag, som er opnået ved at hælde ung frugtig vin på skallerne fra nygæret Amarone. Det er en mørk, fyldig og potent vin med en god portion tanniner, der gør den velegnet til kraftige madretter.

RICARICO PRESTIGE

Vinen har sine rødder nede på Salentohalvøen i regionen Apulien. Det er en prestige vin, der på alle måder har fået lidt ekstra opmærksomhed. Druerne i vinen er sent høstede primitivo og negroamaro og vinen er fremstillet på "ripasso-metoden". Mørk i glasset. I næsen er der modne kirsebær, svesker og vanilje. Smagen er harmonisk med god fylde. Kan nydes både med og uden mad - klarer fint retter med svinekød og smagsfulde saucer til.

Enjoy The Silence

En vin som kombinerer rundheden af modne negroamaro og elegance af zinfandel. Mørk rubinrød farve. Aromatisk duft og smag med masser af frugt og en let krydret tone. Lang eftersmag med en behagelig frugtsødme. God til de fleste retter med kød, pizza og pasta.

FAUSTINO VII GARNACHA  

I duften opleves moden rød frugt - jordbær, sorte blommer samt et strejf af violer. Frisk moden frugtsmag. Lækker vedholdende eftersmag. Servér til de fleste retter med kød, retter fra grillen eller prøv den let afkølet til tapas, spansk omelet eller stegt fisk.

PICCINI BARRELAIA TOSCANA

Sangiovese, merlot og cabernet. Lagret 6 måneder på egetræsfade. Flot rubinrød farve. Elegant og kompleks duft og smag med noter af mørke kirsebær, figner og kaffe. Lang og frugtkrydret eftersmag. Passer perfekt til oksekød, lam, grillede kødretter og ost.

LEONE ZINFANDEL

Druer fra Apulien i det sydlige Italien. Farven er intens rubinrød. Duften er frugtig med toner af modne blåbær, brombær og blommer. Smagen er let frugtkrydret med toner af modne bær. Passer godt til pastaretter med kødsauce, pizza og mellemlagrede oste.

HOFFMAN SAU BLANC

Mellemfyldig duft af tropisk frugt og friske blomster. De samme noter følger med over i smagen sammen med et let strejf af honning. God syre og velbalanceret. Server til lette fiskeretter, friske skaldyr og salater.

FAUSTINO VII BLANCO

I duften opleves modne pærer og anden hvid frugt samt et strejf af blomster. Lækker frugtsmag i skøn balance med en skøn syre, der giver en friskhed til vinen. Servér afkølet som aperitif, pasta med basilikum, grøntsager, fisk/skaldyr, lette kartoffelretter og ost.

SouthBank Sauv.Blanc

Sauvignon blanc druer fra Marlborough. Duften er fyldt med modne stikkelsbær og passionsfrugt. En flot og frisk vin, der vil være en fin ledsager til lyse retter med fisk, skaldyr, på frokostbordet til retter med grillet kylling eller som aperitif. Vinen bør nydes afkølet, ung og frisk.

MONTE ORY CHARDONNAY

Druerne til denne skønne hvidvin kommer fra Navarra i nord-østlige Spanien. Druerne er 100% chardonnay. Duften leder tankerne hen på intens tropisk frugt og diverse stenfrugter. De samme noter følger med over i smagen, og giver en skøn blød vin. Lang vedholdende og behagelig eftersmag. Nyd den til fed fisk, tapas, lette retter med kylling, aperitif eller ost. Serveres afkølet.

FRONTERA ROSE

Frontera Rose er fremstillet på cabernet sauvignon og syrah druer fra Central Valley i Chile. En intens duft af rød frugt, kirsebær og friske svesker. Smagen er frisk og dejlig blød. Prøv den som aperitif, til orientalske retter eller nyd den til frugt og kage.

JP CHENET ROSE 

Vinen er fremstillet på druerne grenache og cinsault, der har gode vækstbetingelser i regionens lerede og kalkholdige jord. Smagen er tør, blød, liflig og meget forfriskende. Velegnet til fisk og skaldyr - eller alene som aperitif.

MARIELLAS ROSE

Pinotage-druerne knuses let og trækker 6-8 timer med skal, for at trække farve ud. Vinen er frisk og frugtig med en behagelig afslutning. I duften finder du jordbær og candyfloss. Servér til en sommerpicnic, kolde supper, grillet kylling, salat eller en frisk sommerfrugt.

Canard-Duchene Brut

Unik i såvel oprindelse, historie og stil. Autentisk og original Champagne som kombinerer frugt, intensitet og kompleksitet. Intens aroma af frisk frugt og ristede toner. Velegnet som aperitif eller til retter med fisk og skaldyr.

PROSECCO BIANCA NERA

Strågylden farve med fine små bobler. Delikat og sprød duft og smag med toner af akaciehonning, ferskner og en let floral note. Behagelig eftersmag med en lækker sprødhed. Nydes afkølet til retter med fisk, som aperitif eller i en Aperol Spritz.

HAUT MOULEYRE CREMANT BORDEAUX

Bordeaux er udover de røde og hvide vine også blevet kendt for deres mousserende vine, der er lavet på champagnemetoden med eftergæring i flaske. Crémant de Haut Mouleyre har små fine bobler og flot skum. Sprød og livlig med en anelse fersken og nektarin. Forfriskende tør med citrus i eftersmagen. Velegnet som aperitif, til skaldyr og til alle de gode stunder.