PerfectSeason

Vi er stolte af at have PerfectSeason fast på vores hylder i 365discount. PerfectSeason er på en vigtig mission om at gøre grøntsager cool og ikke mindst at gøre det med høj integritet og respekt for råvarer, klima og den gode smag. Alle PerfectSeason produkter er lavet af 100% økologiske grøntsager, svampe, bælgfrugter og krydderier.

I 365discount har vi tre produkter fra PerfectSeason: Dild-dellen, der er lavet på hvide bønner, gule flækærter og frisk dild og Svampe-dellen, som er baseret på østershatte og markchampignon. Begge kan nydes både kold og varm, som snack eller alternativ til kød. Rødbedebøffen er lavet på rødbeder, søde kartofler og krydret med timian, og er god både til kartofler og sauce eller som bøf i en burger. 

Rødbedebøffen

Lige når du troede, at vi var tilbage i 70’erne med den gode gamle rødbedebøf, springer vores Rødbedebøffen rammer for smag og tekstur. Lavet på rødbeder, søde kartofler og nænsomt krydret med timian. Med Rødbedebøffen går du aldrig galt i byen. Om den danser tæt med nye kartofler og smørsovs eller indfinder sig mellem to burgerboller, er du garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Varm Rødbedebøffen på en pande i olie ved middel varme i cirka 4 minutter på hver side, til den har fået stegeskorpe. Lad bøfferne hvile i 5 minutter inden servering.

Svampe-dellen

Svampe-dellen vælter sig i østershatte og markchampignon, der bidrager til en rig smag af umami. Dellen er perfekt til både sovs og kartofler, men er lige så lækker i farten som en hurtig snack. Svampe-dellen har et godt bid fra kikærter og gulerødder, og persille og spidskommen giver en frisk og rund krydring, der passer til alle smagsløg.

Nydes varm eller kold. Varm den på en middelvarm pande i 2-3 minutter på hver side, eller 5 minutter i en forvarmet ovn på 175°C.

Crispy Falafel

‘Hvad fanden skal verden med endnu en falafel?!?!’ råber du vredt mod skærmen. ‘Der er to ting i verden, der allerede findes for mange af! Myg og falafler!!!!!!!’ råber du igen, inden vi overhovedet når at få sagt noget.

Nå. Men vores nye falafel er knasende sprød udenpå og saftig og blød indeni. Og den slags falafel mangler i verden, synes vi.

Og så er de altså lavet på danske ærter fra Lolland, masser af persille og varme krydderier. Lige som det skal være.