REGISTRERINGSVILKÅR FOR COOP365

Hvem er ansvarlig for e-mails og SMS fra Coop365?
E-mails fra Coop365 er en service, der tilbydes af fakta a/s og Coop Danmark A/S (CVR-nr. 26 25 94 95), Roskildevej 65, 2620 Albertslund. Coop Danmark ejer bl.a. butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Irma A/S, Fakta A/S og Coop365. Coop Danmark er ansvarlig for behandlingen af data og udsendelsen af e-mails fra Coop365. Uanset om du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via Coop Danmarks hjemmeside eller en af vore butikskæders hjemmesider, bliver de af dig afgivne oplysninger altså lagret centralt hos Coop Danmark.

Hvilke oplysninger skal I bruge?
Hvis du allerede er tilmeldt e-mails/nyhedsbreve i én kæde eller ét interesseområde og senere tilmelder dig e-mail-service i en anden kæde eller et andet interesseområde, og du bruger samme e-mail-adresse til de to tilmeldinger, betyder den centrale lagring af dine oplysninger hos Coop Danmark, at du ikke behøver at indtaste dine oplysninger igen. Når du tilmelder dig SMS og giver os oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi anvender de af dig afgivne oplysninger til at give dig en bedre service, således at du kan modtage nyheder om emner, der interesserer dig og passer til din profil. Du vil kun modtage tilbud og anden markedsføring og/eller nyheder fra den eller de kæder og/eller de generelle interesseområder, du konkret har tilmeldt dig. Endvidere vil du fra tid til anden modtage en orienterende SMS, hvis der sker ændringer i forbindelse med SMS servicen (eksempelvis ændringer i frekvensen, ændringer i interesseområderne eller lignende).

Hvad bruger I mine oplysninger til?
Når du tilmelder dig e-mails eller SMS og giver os oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, adresse eller e-mail-adresse, forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi anvender de af dig afgivne oplysninger til at give dig en bedre service, således at du kan modtage nyheder om emner, der interesserer dig og passer til din profil. Du vil kun modtage tilbud og anden markedsføring og/eller nyheder fra den eller de kæder og/eller de generelle interesseområder, du konkret har tilmeldt dig. Endvidere vil du fra tid til anden modtage en orienterende e-mail/SMS, hvis der sker ændringer i forbindelse med nyhedsbrevet (eksempelvis ændringer i mail/SMS frekvensen, ændringer i interesseområderne eller lignende).

Hvor ofte modtager jeg e-mails/SMS fra Coop365?
Generelt sender vi dig e-mails/SMS én gang om ugen i forbindelse med udgivelse af ugens tilbudsavis. Desuden når vi har noget nyt at fortælle dig inden for de interesseområder, som du har angivet ved tilmeldingen. Det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente e-mail/SMS alt efter de valgte interesseområder. Vi tilstræber at begrænse antallet af nyhedsbreve/SMS.

Specielt om værdibeviser på SMS
For at indløse et værdibevis, kræves det, at man har en smartphone med internet. Værdibeviser er personlige og kan dermed ikke indløses på andre telefoner. Alle værdibeviser har en unik URL. Hvis man åbner et værdibevis på en iPad, kan man herefter ikke åbne det på en iPhone. Dette er med til at sikre, at svindel ikke forekommer. Når man tilmelder sig et værdibevis, tilmelder man sig samtidig Coop365s SMS service, medmindre andet er angivet.

Er mine oplysninger sikre og fortrolige?
De oplysninger, vi registrerer om dig, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Dine oplysninger er sikret på den måde, at vi har implementeret tekniske løsninger, der hjælper med at holde dine oplysninger sikre og opdaterede. Desuden er vores databaseserver låst forsvarligt inde og beskyttet af moderne alarmsystemer. Der er ingen adgang fra internettet til vores database.

Kan jeg ændre mine oplysninger eller afmelde mig?
Du kan til enhver tid ændre dine personlige oplysninger eller interesseområder og afmelde dig e-mails. Du ændrer nemt dine oplysninger eller afmelder dig hos Coop.dk. Du kan desuden til enhver tid afmelde dig SMS'er. Du finder information om, hvordan du afmelder dig i hver SMS, du modtager fra fakta.

Forbehold
Der tages forbehold for skrivefejl, manglende leverancer, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt tekniske vanskeligheder og nedbrud, der ikke gør det muligt at benytte vores internetservices og modtage e-mail/SMS'er.

Det er til enhver tid muligt at kontakte Coops databeskyttelsesrådgiver på persondata@coop.dk