1 kg. Kg-pris 12,00. Frit valg.

1 stk.

12 , -

Yoggi yoghurt*

1 kg. Kg-pris 12,00. Frit valg.

Danmark, kl. I. 400 g. Kg-pris 45,00.

1 bakke

18 , -

Danske jordbær

Danmark, kl. I. 400 g. Kg-pris 45,00.

350-450 g. Kg-pris maks. 71,42. Frit valg.

1 pakke

25 , -

Kyllingebryst med lage, citron-rosmarin eller koteletter med paprika*

350-450 g. Kg-pris maks. 71,42. Frit valg.

400 g. Kg-pris 87,50. Frit valg.

1 pose

35 , -

Rød Merrild eller Gevalia*

400 g. Kg-pris 87,50. Frit valg.

1 kg. Kg-pris 12,00. Frit valg.

1 stk.

12 ,-

Yoggi yoghurt*

1 kg. Kg-pris 12,00. Frit valg.

Danmark, kl. I. 400 g. Kg-pris 45,00.

1 bakke

18 ,-

Danske jordbær

Danmark, kl. I. 400 g. Kg-pris 45,00.

350-450 g. Kg-pris maks. 71,42. Frit valg.

1 pakke

25 ,-

Kyllingebryst med lage, citron-rosmarin eller koteletter med paprika*

350-450 g. Kg-pris maks. 71,42. Frit valg.

400 g. Kg-pris 87,50. Frit valg.

1 pose

35 ,-

Rød Merrild eller Gevalia*

400 g. Kg-pris 87,50. Frit valg.

Jul i 365discount

I julen 2023 kunne du støtte Røde Kors ved at købe til-og-fra hjerter i alle vores butikker. Et ark med fire til-og-fra kort kostede 10 kroner og overskuddet fra salget gik ubeskåret til Røde kors.

I 2023 solgte vi i 365discount over 3000 til-og-fra kort i vores butikker, hvilket betød vi kunne støtte Røde Kors med 31.836 kr.

Alle skal have mulighed for at holde jul i selskab med andre.
Vi glæder os til julen 2024, hvor vi selvfølgelig igen vil støtte Julevenner
Sammen kan I få en god og mindeværdig juleaften.

Gratis småkagehæfte

med Tobias Hamann

Find de lækre opskrifter på julesmåkager udviklet af Tobias Hamann her.

Oplev juleglæden med vores opskrift på hjemmelavet Ris a lamande.

Se opskriften nedenfor.

Opskrift på Ris a lamande til 6 personer

Ingredienser:

▫ 0.8 dl. grødris

▫ 0.5 l. sødmælk

▫ 1 knsp. Salt

▫ Vanilje fra 1 vaniljestang

▫ 4 dl. Piskefløde

▫ 100 g. mandler

Skær vaniljestangen igennem og fjern vaniljemassen med en kniv. Smut og hak mandlerne. Kog grød efter anvisning på emballagen. Rør grøden med vaniljemassen fra vaniljestangen og afkøl helt. Vend mandler med grøden. Pisk fløden til skum og vend med grøden. HUSK en hel mandel til grøden.

Søndag d.24.12 har vi åbent: 8-15

Mandag d.25.12 har vi åbent: 10-21

Tirsdag d.26.12 har vi åbent: 8-21

*Enkelte butikker har andre åbningstider. Tjek din butik her: