

Nem og lækker hverdagsret med spidskål, brunet smør og parmesan
Du kan købe alle ingredienser i din lokale 365discount
Følg nedenstående opskrift eller bliv inspireret af den korte video 💚
Videoen kan du også finde på Instagram @365discount og @benjaminkanu_

Bagt spidskål med smør og hasselnødder
Ingredienser:
- 1 stort 365Økologi spidskål
- 20 gram 365Økologi smør
- 1 halv pose 365Økologi hasselnødder
- 1 god håndfuld frisk timian
- Lækker parmesan
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skær dit kål ud i 4 lige store dele og læg det i et ovnfast fad.
- Pensl godt med smør, frisk timian, parmesan, salt og peber.
- Kom kålen i ovnen i 20-25 min. ved 180 grader (varmluft).
I mellemtiden laves den brunede smør:
- Rist hasselnødderne på en pande, og når de er færdige, skæres de groft ud og lægges til side.
- Kom smør på panden og smelt ved medium varme, indtil smørret bliver lysebrunt og dufter dejligt.
- Herefter kommes hasselnødderne i smørret og varmes i 2-3 min.
Servering:
Kålen tages ud af ovnen, og et par skefulde af den brunede smør og hasselnødder kommes over. Top til sidst med friskrevet parmesan.
Velbekomme!