Nem og lækker hverdagsret med spidskål, brunet smør og parmesan 
Du kan købe alle ingredienser i din lokale 365discount

Følg nedenstående opskrift eller bliv inspireret af den korte video 💚
Videoen kan du også finde på Instagram @365discount og @benjaminkanu_

Bagt spidskål med smør og hasselnødder

Ingredienser:

1 stort 365Økologi spidskål

20 gram 365Økologi smør

1 halv pose 365Økologi hasselnødder

1 god håndfuld frisk timian

1 lækker parmesan

Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær dit kål ud i 4 lige store dele og lige det over i et ovnfast fad

2. Pensl godt med smør, frisk timian, parmesan, salt og peber.

3. Kom kålen i ovnen i 20-25 min. ved 180 grader (varmluft)

I mellemtiden laves den brunede smør

1. Rist hasselnødderne på en pande og når de er færdige, skæres de groft ud og lægges til side

2. Kom smør på panden og smelt ved medium varme, indtil at smørret bliver lysebrunt og dufter dejligt.

3. Herefter kommer hasselnødderne i smørret og varmes i 2-3 min.

Servering

Kålen tages ud af ovnen og et par skefulde af den brunede smør og hasselnødder kommes over. Toppes top til sidst med friskrevet parmesan.

Velbekomme!