Økologi til hverdagspriser

365Økologi – økologi til hverdagspriser

365Økologi er vores helt egen serie, der gør det nemt for dig at få masser af økologi til hverdagspriser. Der er flere end 300 forskellige økologiske varer på vores hylder i alle kategorier lige fra frugt & grønt, mejeri, kolonial og kød. Så uanset om du vil have skyr til morgenmad, æg til frokost eller kartofler til aftensmad, så finder du det i vores 365Økologi-sortiment. Det gør 365Økologi til en naturlig del af hverdagen. Mens udvalget af økologiske varer hele tiden bliver større og større, så forbliver priserne lave. Det skal nemlig være nemt for dig at vælge økologi hver eneste dag.

Hos os må du godt have kæmpe forventninger til vores lave priser, der aldrig bliver for høje.
Til gengæld vokser og vokser vores 365Økologi-serie hele tiden, og vi tæller mere end 300 økologiske varer i alle butikkerne nu. Selvfølgelig til hverdagspriser.

Alle BPA’er ud af dåsen

Vi har forbudt al Bisphenol A i vores 365Økologi dåser.

Bisphenol A er et kemisk stof, der kan anvendes på indersiden af dåser. EU vurderer, at Bisphenol A er hormonforstyrrende for mennesker og mistænkes for at bidrage til at sænke fertilitet og at piger går tidligere i pubertet. EU har foreslået at sænke grænseværdien for stoffet*, men vi har for længst helt forbudt brugen af BPA - og alle andre bisphenoler - i vores egne varemærker, f.eks. 365Økologi-serien.

Det rigtige sted at spare – når du stiller skarpe krav til kemi

FAQ om 365Økologi

Hvad er 365Økologi?

365Økologi er en produktserie hos 365disount, hvor alle produkter er økologiske.

Hvor mange produkter er der inden for 365Økologi?

Der er over 300 forskellige økologiske varer i vores 365Økologi-produktserie. Det er alt fra frugt og grønt til mejeriprodukter og kemifri kropspleje.

Hvor kan man købe 365Økologi produkterne?

Du kan købe 365Økologi-produktserien i din lokale 365discount. Find din nærmeste 365discount her, og se hvornår der er åbent.