BT’s pristjek af dagligvarer slår fast, at Coop 365discount er det rigtige sted at spare

Hellere ung og vaks end gammel og… dyr! Med blot halvandet år på bagen er 365discount netop kåret BILLIGST foran alle de andre ”gamle” butikker. B.T. har den 7. feb. pristjekket en samlet kurv bestående af 40 dagligvarer og da vores mission netop er gode og sunde dagligvarer til discountpriser, er vi derfor ekstra stolte af kåringen – BILLIGST!

365discount – det rigtige sted at spare.

”Priserne på fødevarer blæser ganske enkelt i vejret over en bred kam. I januar ramte fødevarepriserne den højeste inflation i knap ti år i Danmark. Så hvor skal du gå du hen for at få fødevarer til de laveste priser?

Det spørgsmål satte B.T. sig for at undersøge mandag den 7. februar.”

”Vinderen af pristjekket viser sig at være en kæde, som aldrig har vundet et pristjek før. Det er Coops nye discountkæde, Coop 365discount, som vinder B.T.s pristjek. Her koster de 39 fødevarer 503,3 kroner, og det er altså nok til at lade sig hylde som Danmarks billigste dagligvarekæde”

Coop 365discount er det rigtige sted at spare – også hvis økologi er en stor del af din hverdag.
Vi har blandt andet vores 365 økologi serie med over 300 økologiske varer af god kvalitet til hverdagspriser - frugt og grønt, kød, mejeri, kemifri konserves, kropspleje, drikkevarer, slik og snacks er bare nogle af de produkter, som 365 serien dækker over.