Lav nemme og lækre müslibarer med cornflakes, peanuts og mandler

Ingredienser:

60 g cornflakes

180 g mandler

130 g saltede peanuts

100 g havregryn

50 g hørfrø

1 tsk. groft salt

50 g farin

180 g honning

Dekorer med smeltet mørk eller lys chokolade – 100 g

Fremgangsmåde:

Hak mandler og peanuts groft med en kniv eller i en foodprocessor.

Smelt farin og honning i en gryde ved lav varme. Tilføj nødder, rør rundt. Tilføj de øvrige ingredienser og rør rundt i et par minutter.

Blandingen hældes i en form – helst silikone – ellers så lig bagepapir i bunden af en fast form.

Tryk blandingen flad – sæt ovnen til 175 grader – varmluft. Sæt blandingen i ovnen i 12-15 minutter, tjek den undervejs, at den ikke bliver mørk. Tag den ud af ovnen – og lad den køle af. Hvis der er tid, så sæt den i køleskabet efter ca. 15 minutters afkøling på bordet.

Få blandingen ud på et skærebræt – læg skærebrættet ovenpå silikoneformen – og vend formen om, med skærebræt. Skær müslibarerne ud med en skarp kniv til den ønskede størrelse. Smelt chokolade i vandbad eller mikroovn. Lav flot mønster ved at dyppe skeen i chokoladen og føre den frem og tilbage henover müslibaren.