Pizza twisters er en nem aftensmads snack – som er lige til at tage med på madpakken dagen efter.

Den kan også fryses ned, så man kan lave mange på en gang.

Ingredienser:

2 pakker pizzadej

Ca. 4 dl tomatsovs (eller lav den med ketchup, eller rester af kødsovs fra aftensmaden)

Ca. 90 g revet ost (eller efter behov)

Ca.  200 g skinke (eller efter behov – kan også udelades eller erstattes med pepperoni)

Mælk til at pensel dejen med

Oregano som pynt + ingrediens til tomatsovs

Åben emballagen og fold dejen ud, 1 hver for sig.

Påbegynd tilberedning af tomatsovs – opvarm 1 dåse hakkede tomater, ca. 2 spsk. Tomatpasta og oregano i en gryde ved lav varme.

Prøv at hiv lidt i dejen, så den bliver større, fordel tomatsovs, ost og skinke på halvdelen af dejen.

Fold den anden del af dejen ind over den del med fyld på – så den dækker helt, sørg for at kunderne er lukkede. Gør samme proces med den anden dej, så sørg for at der er nok ingredienser til begge 2 deje.

Skær hver dej i cirka 10 skiver på den korte side. Sno hver stribe et par gange og pensel dem med mælk. Drys lidt oregano på toppen som pynt.

Bag i ovnen ved 200 grader – ca. 10-15 minutter. Hold øje med dem undervejs – så de ikke brænder på