Benjamins bud på en lækker wienerschnitzel med det hele
I samarbejde med @365discount. Mit bud på en lækker wienerschnitzel med det hele😋

Ingredienser:
1 Pakke Wienerschnitzel af kalv
1/2 pakke rasp
2 æg
Peberrod
Kapers
1 citron
1 dåse benfri sild
Smør
1 tsk. dijonsennep
1 skalotteløg
1/2 dåse grønne peberkorn
1 hønse bouillon
1/4 piskefløde
1 pakke 365 økologi kartofler
Salt, peber og evt. allround krydderi
Fremgangsmåde:
Start med at skær dine kartofler i både. Krydr med salt, peber, allround og en lille smule olivenolie og kom i airfryer’en i 20-25 min. På 180 grader.
Derefter tager du dit kød og banker fladt, med en kødhammer eller tilsvarende. Kom derefter kødet i æg, så i krydret rasp og gentag, sådan de bliver dobbelt paneret. Sæt til side og start med sovsen.
Opvarm en pande og tilsæt smør, finhakket skalotteløg, grønne peberkorn og svits i 4-5 min. Tilsæt hønse bouillon og kog ind til det halve. Tilsæt dijonsennep og piskefløde og smag til.
Til sidst steges kødet. Tag en pande og kom godt med smør på. Steg kødet i cirka 3-4 min. På hver side. Lav en “dreng” med citron, benfrisild, kapers og peberrod. Og så er det tid til anretningen. Velbekomme.
