Cyklistforbundet

Sundhed og fællesskab er vigtige værdier for os og derfor støtter vi for tredje år i træk landets største børnemotionskampagne, hvor ca. 90.000 skole-elever på klassebasis dyster om at cykle flest dage til skole og fritidsaktiviteter. At cykle i hverdagen gør en stor forskel for børns sundhed og trivsel, og derfor arrangerer Cyklistforbundet hvert år en skolecyklingskampagne, der løber af stablen på skoler landet over de første to uger i september. Du kan læse mere om kampagnen og tilmelde din klasse her

Too Good To Go

Madspild er et stort problem, som vi kun kan løse i fællesskab. Vi samarbejder med Too Good To Go, så overskydende mad nemt kan afhentes i vores butikker, så det ikke går til spilde. Tjek hver dag om du kan hente en ”lykkepose” med enten frugt og grønt, brød og bagværk eller dagligvarer i din lokale 365discount. Indholdet varierer og er baseret på de varer, der snart udløber eller måske har fået et tryk eller andet der gør, at det ikke kan sælges på normalvis i butikken.

Hjælp os med at mindske madspild og hent Too Good To Go app’en her

Royal Run 2023

Sundhed og fællesskab er vigtige værdier for os og derfor er vi stolt national partner til Royal Run d. 29. maj 2023. På dagen finder du 365discount på 5 og 10 kilometerruten i København, hvor vi hepper på alle løbere og giver en masse god energi og opmuntring med på vejen. Derudover er vi til stede ved målstregen i alle løbsbyer, hvor vi uddeler bananer for at hjælpe dig med at tanke op efter en flot sejr.

Lady Walk 2023

Sundhed og fællesskab er vigtige værdier for os og derfor støtter vi bl.a. Lady Walk 2023. Lady Walk er Danmarks største endagsmotionsevent for kvinder. Samtidig støtter Lady Walk forskning og oplysning om kvindesygdomme i Danmark.